PgP
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
PgP

Forumul clanului -Professional Gamers Players- [-PgP-]

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Addicted
Webmaster
Webmaster
Addicted

Data de înscriere : 08/03/2008
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho Empty
MesajSubiect: Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho   Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 3:42 pm

Zico, tehnicianul echipei Fenerbahce, a declarat că dacă Ronaldinho va fi pus pe lista de trensferuri din vară, clubul său ar fi interesat cu siguranță de aducerea sa.
Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho Zicoff2.th "Atât eu și președintele clubului suntem mari admiratori ai lui Ronaldinho. Deși nu parcurge cea mai bună perioadă la club, orice echipă ar fi interesată de serviciile sale, iar noi nu putem rămâne indiferenți. Sunt sigur că dacă va exista posibilitatea să-l achiziționăm, președintele va insista în aducerea sa", a precizat Zico.
Sus In jos
https://pgp-clan.hooxs.com
DaNoNe
Administrator
Administrator
DaNoNe

Data de înscriere : 08/03/2008
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti

Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho Empty
MesajSubiect: Re: Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho   Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 5:38 pm

Sincer...nu cred k ronaldinho ar fi intresat sa se duca in Turcia sa joace Smile) ... Cel mai sigur...cred k se duce la Chelsea sau la o alta echipa cu nume mare Smile

GG , chiar intresant subiect Smile
Sus In jos

Și Fenerbahce l-ar vrea pe Ronaldinho
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» wTk Vrea in cLaN
» Connor VreA aN ClaN
» Ronaldinho nu mai este dorit de Barca

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
PgP :: Off Topic !!! :: Sport-